Aktuellt  

Decembermiddag den 3:e december kl. 18.00

Du som medlem i vår fina kattklubb är inbjuden till vår årliga decembermiddag söndagen den 3 december KL 1800 på lokal i Uppsala.
Vi vill att du anmäler att du vill komma senast söndagen den 26 november så vi kan skicka ut inbjudan och menyförslag. Anmälan sker till torbjorn@fraset.se

Välkomna!

Kallelse till årsmöte 18 oktober kl. 19.00

Hej alla medlemmar!

Det är nu dags för Fräset att ha sitt årsmöte som kommer att hållas onsdagen den 18 oktober kl 1900 i en lokal på gården mellan husen Bellmansgatan 36 och Bellmansgatan 18 i Uppsala. För de som önskar delta via telefonmöte så skall man ringa 08-525 038 58 och ange koden 53091075 OBS ring in runt kl 1915. Vi sätter ut en marschall så ser ni när ni kommer och anmäl gärna närvaro till mig torbjorn@fraset.se så vi vet hur många som skall komma för klubben kommer att bjuda på lite att äta. Ring 070 5382471 om ni inte hittar.

Dagordning finns i stadgarna på hemsidan se http://www.fraset.se/klubben/stadgar.htm

Välkomna!

Torbjörn Sjögren
Ordförande

Grillfest 27 augusti kl 15.00

Hej alla!

Vi kommer att ha Fräsets årliga grillfest hemma hos Benjamin Jiglund och Harri Saari i år. Festen kommer att hållas söndagen 27/8 och börjar kl 15.00. Adressen är Väktargatan 44, Uppsala. Telefon till Benjamin och Harri är 073-9805168 eller 0725-874020. Anmäl till Torbjörn senast en vecka innan om ni tänker komma så vi vet hur mycket mat och vin som behövs samt om ni behöver någon specialmat.

Välkomna!

Torbjörn Sjögren

Medlemsmöte 1 mars kl 19.00

Hej alla medlemmar det är nu dags för Fräset att ha ett medlemsmöte som kommer att hållas onsdagen den 1/3  kl 1900 i en lokal på gården mellan husen Bellmansgatan36 och Bellmansgatan 18 i Uppsala. Vad vi kommer att prata om är Sveraks Årsmöte och hur klubben ser på de motioner och personval som kommer att ske på Årsmötet. Klubben bjuder på fika och mackor.  

Vi sätter ut en marschall så ser ni när ni kommer och anmäl gärna närvaro till mig torbjorn@fraset.se. Ring 070 5382471 om ni inte hittar.

Torbjörn Sjögren

Decembermiddag 11 december

Du som medlem i vår fina kattklubb är inbjuden till vår årliga decembermiddag söndagen den 11 december KL 1800 på lokal i Uppsala.

Vi vill att du anmäler att du vill komma senast söndagen den 4 december så vi kan skicka ut inbjudan och menyförslag. Svara om närvaro önskas till torbjorn@fraset.se

Välkomna!

Årsmöte 2016

Hej alla medlemmar!

Det är nu dags för Fräset att ha sitt årsmöte som kommer att hållas onsdagen den 19 oktober kl 1900 i en lokal på gården mellan husen Bellmansgatan36 och Bellmansgatan 18 i Uppsala.

Vi sätter ut en marschall så ser ni när ni kommer och anmäl gärna närvaro till mig torbjorn@fraset.se . Ring 070 5382471 om ni inte hittar.

Dagordning finns i stadgarna på hemsidan se http://www.fraset.se/klubben/stadgar.htm

Välkomna!

Torbjörn Sjögren

Grillfest 27/8

Hej alla

Vi kommer att ha våran grillfest hemma hos familjen Alsmark i år. Det kommer också vara prisutdelning för årets klubbkatt festen kommer att hållas lördagen 27/8 och börjar kl 1500 adressen är Ramsta Bodarna 10 755 91 Uppsala tel 018-39 80 60. Anmäl till mig om ni tänker komma så vi vet hur mycket mat och vin som behövs.

Trevlig fortsatt sommar.

Torbjörn Sjögren

Medlemsmöte 9 mars kl 19.00

Hej alla medlemmar!

Onsdagen den 9 mars kl. 19.00 har vi ett medlemsmöte som handlar om hur vi tycker att klubbens representanter skall rösta på Sveraks årsmöte den 19-20 mars.

Vi håller till hos Jan Sjögren (vet du inte adress så kontakta Torbjörn) och anmäl gärna närvaro innan till torbjorn@fraset.se för att beräkna åtgången av kaffe ;)

VÄLKOMNA!

Utställningsmöte 27 januari kl 19.00

Hej alla medlemmar!

Inför vår utställning 27-28 februari så har vi ett utställningsmöte hemma hos Jan Sjögren onsdagen den 27 januari kl 1900. Klubben behöver den hjälp du kan erbjuda för att genomföra utställningen. Anmäl gärna din närvaro till torbjorn@fraset.se.

Adressen är: Gamla Uppsala Kungsdal 202 vägbeskrivning finns här:
http://www.hitta.se/jan+sj%C3%B6gren/uppsala/person/LSTZvqbbbk

Fräsets Kattklubbs decembermiddag 2015

Du som medlem i vår fina kattklubb är inbjuden till vår årliga decembermiddag söndagen den 13 december KL 1800 på lokal i Uppsala. Vi vill att du anmäler att du vill komma senast söndagen den 6 december så vi kan skicka ut inbjudan och menyförslag. Skicka mejl till torbjorn@fraset.se

VÄLKOMNA!

Årsmöte 2015

Fräsets årsmöte som kommer att hållas söndagen den 18 oktober kl 1500 i en lokal på gården mellan husen Bellmansgatan 36 och Bellmansgatan 18 i Uppsala.

Dagordning finns i stadgarna på hemsidan se http://www.fraset.se/klubben/stadgar.htm Vi sätter ut en marschall så ser ni när ni kommer anmäl gärna närvaro till mig torbjorn@fraset.se .

Välkomna.

Grillfest

Fräsets Kattklubb bjuder alla medlemmar på en grillfest söndagen 9 augusti kl 1700 i Mariann Karlsson trädgård Vindhemsgatan 12 i Uppsala. De som vill delta kan anmäla närvaro till Torbjörn Sjögren torbjorn@fraset.se.

KATTBETEENDERÅDGIVARE SUSANNE HELLMAN HOLMSTRÖM​ besöker Västerås måndagen den 4 maj klockan 18.00. Hur kommer det sig att de flesta kattungar som hittas utanför dörren är hanar? Är din katt höger- eller vänstersvansad? Även om du vet allt om din katt så kommer du säkert att gå därifrån med minst en aha-upplevelse.

Föreläsningen kostar 50 kr, som går oavkortat till Sören Fernströms fond för hemlösa katter, betalas kontant på plats. Anmälan till: meri@fourfriends.se. OBS! begränsat antal platser, sista anmälan 27/4. Vi bjuder på fika. //Agria Bergslagen och Four Friends

Länk till inbjudan här

Hej!

Jag heter Petra och arbetar på Grizzly Zoo.
21 maj kommer vi ha ett event i våra butiker, det är helt kostnadsfritt att delta på och vänder sig till de som är registrerade uppfödare.
Föreläsningen kommer hållas av djursjukvårdare från Evidensia och ämnet är förlossningskomplikationer.

Utöver föreläsning finns utrymme för frågor, tilltugg, mingel, tipsrunda, fika & gåva till alla besökare.
Anmälan görs till event@grizzlyzoo.se senast 18 maj.

Hej alla medlemmar!

Onsdagen den 18 februari kl 1900 kommer kattklubben att ha ett medlemsmöte i ett gårdshus mellan Bellmansgatan36 och Bellmansgatan 18 i Uppsala. Vi sätter ut en marschall så ser ni när ni kommer. Anmäl gärna närvaro till mig torbjorn@fraset.se .

Medlemsmötet kommer att behandla motioner till Sveraks årsmöte  21-22 /3  samt att det kommer delas ut diplom till vinnare av Fräsets egen årets katt. Resultatet av årets utställning kommer att presenteras.

Sedan kan mötet ses som ett första utställningsmöte för nästa års utställning.

/Torbjörn Sjögren

Välkommen till Agrias kattuppfödarträff på temat Kattsex med veterinär Marie-Louise Almbjelke lördagen den 24 januari 2015. Inbjudan här

 

Det är nu dags för alla medlemmar att planera in Fräsets årliga december middag på lokal i Uppsala. Middagen kommer att äga rum Söndagen den 14 december kl 1800. Plats kommer att meddelas de som anmäler närvaro till torbjorn@fraset.se senast den 10 december.

Välkomna!  

Årsmöte 2014

Härmed inbjuds Fräsets medlemmar till årsmöte söndagen den 9 november kl 1500 i en lokal på gården mellan husen Bellmansgatan36 och Bellmansgatan 18 i Uppsala. Vi sätter ut en marschall så ser ni när ni kommer.

Anmäl gärna närvaro till mig torbjorn@fraset.se

Stadgarna inför årsmötet finner du här

Vill du nominera någon person till styrelsen görs det till valberedning@fraset.se eller vill du lägga en motion till årsmötet så skicka det till styrelsen@fraset.se. Senast den 2 november vill vi ha in ditt förslag.

VÄLKOMNA!

Reportage om Fräsets skyddsling Sötnos numera kallad Cutie finner ni här

Hej

Det är snart dags för Kattklubben Fräset att ha sin utställning och därför kallar vi alla medlemar till ett utställningsmöte den 6 Oktober kl 1830 i Allis Dagermansgatan 10 Uppsala.

Klubben behöver all hjälp den kan få av er medlemar så alla är välkomna dessutom bjuder vi på fika som vanligt.

Välkomna!

OBS! På grund av väldigt lite intresse från medlemmar och förväntat ganska dåligt väder så flyttas grillkvällen till ett senare tillfälle och plats. Mer information kommer snart.

Grillafton för Fräsets medlemmar

Plats: Mariann Karlssons trädgård, Vindhemsgatan 12, Uppsala

Datum: 28 augusti 2014

Tid: 18.00

Vi kommer att ha vår grillafton tosdagen 28 augusti på samma trevliga ställe som i fjol i Mariann Karlssons trädgård. Adressen är Vindhemsgatan 12 i Uppsala och vi börjar kl. 18.00. Vi kommer att hålla till ute på gården så postkod behövs inte.

Var snäll och anmäl att ni kommer till torbjörn@fraset.se

VÄLKOMNA!